PER NE

Kompania The Group L.L.C. si pasardhëse e PrishtinaFILM-it, është njëra ndër kompanitë e marketingut më të njohura në Kosovë. Ne jemi themeluar në vitin 1999 duke u bazuar në nje ide të thjeshtë: Në një erë të reklamave irrituese të padëmshme dhe të ciltëra, dicka intërseante, sharmante, argëtuese dhe relevante do të ishte një surprizë më se e mirëseardhur. Do të përfshinte imagjinatën e audiencës dhe të provokonte reagim. Vizioni ynë ishte që të krijojmë kompaninë më të mirë në botë sa i përket komunikimit. Për të krijuar komunikimin që është më i zgjuar, që punon për shumë, dhe që është efektiv sepse flitet për të. Dhe ashtu ndodhi: duke filluar nga regjistrimi deri te zgjedhjet nacionale, ne kemi menagjuar disa nga projektet më të mëdha dhe më influente në Kosovë. Lexo për listen e plotë të projekteve të kaluar, ose na kontaktoni për ta filluar projektin tuaj.

 

Ne mbledhim se bashku expert te marketingut, artistëve, si dhe menaxherë me eksperiecë ne nje culture te hapur dhe bashkëpunuese, e cila ne sensing e vertet integron diciplinen sic eshte reklamimi, mediat interactive dhe konsultimi I brendeve. Duke qenë njëra ndër kompanitë e para vendore të specializuara në film dhe television, ne jemi e vetmja kompani që punojmë ekskluzivisht me formatin PRO High Definition.. 

 

Kliko këtu për listen e plotë të projekteve te kaluar.