AMA DORËN

Në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane dhe OJQ Labirinti, PrishtinaFILM ka prodhuar filmin artistic Ama dorën si pjesë e një kampanje kundër drogës. Filmi ka tërhequr një numër të madh të publikut sa që ka thyer rekordet në kinemanë e Prishtinës.