DOKUMENTARĖT PROMOVUES

USAID bashkë me Ministrinë e Tregëtisë dhe Industrisë zgjodhën PishtinaFILM-in për të prodhuar një dokumentar 12 mintësh që promovon mundësitë për të investuar në Kosovë. Dokumentari  i quajtur Të bësh biznes në Kosovë edhe sot përdoret dhe tshmë është bërë njëra ndër mjetet kryesorë që përdoret nga kjo ministry për tu prezantuar Kosova jashtë vendit.