INTEREUROPA SLOVENIA

     

InterEuropa është një nga kompanitë më të mëdha transportuese në Evropë. Ku rata hapën për herë të parë zyrën e tyre në Kosovë për të mbular Kosovën, Maqedoninë dhe Sebinë, PrishtinaFILM e menaxhoi hapjen madhështore me të gjitha pjesët e kremtës : ftesat, dekorimet, ushqimi, fishekzjarret, progami, vallëzimet, muzika e gjallë. Ne gjithashtu jemi kujdesu edhe për fluturimet e mysafirëve nga Sllovenia për të ndjekur ceremoninë për dy orë e pastaj për tu kthyër menjëherë në Slloveni.