PARTNERITETI ME OSBE-nė

PrishtinaFILM ka qenë partnerë me OSBE-në për të gjitha fushatat e saj të rëndëishme dhe më të mëdha, duke përfshirë kampanjën e regjistrimit të votuesve, zgjedhjet lokale dhe vendore, tolerancën etnike, policinë, barazinë gjinore etj. Fushatat janë të llojllojshme duke filluar nga fushata e regjistrimit civil në vitin 1999 deri tek kampanja kundër korrupsionit një dekadë më vonë.