KOSOVATEX | KUQ&ZI

Për të prezantuar markën e parë shqiptare të xhinseve të prodhuara në Kosovë, ne kmi ofruar konsultim të markës, dizajnimin e llogos, krijimi dhe vendosja e billbordave, dhe gjithashtu kemi sjellë modelet më të mira, stilistët dhe fotogafët e modës nga Nju Jorku. Hapja solmne e kësaj ngjarje u bë me një sfilatë mode, e kompletuar me një dizajn professional të stazës, fishekzjarre, muzikë të gjallë, si dhe e tëra u transmetua drejtpërdrejt në televizionin publik të Kosovës.

We produced the opening event for the Kosovatex clothing factory.  We designed an innovative invitation including denim as a nod to the company’s jeans production.  We managed the guest list, delivery of invitations, and RSVPs. We conceptualized entire program for the evening, including speeches, decorations, gift bags, a catered cocktail, fireworks show, a press conference, and factory tour.