KAMPANJAT DHE PROJEKTET

SHFAQJA E FILMAVE
Guerreros – Partner lokal për prodhimin e filmit artistic të Ëarner Brothers (2001)
Festivai i artit 9/11 në kujtim të 11 shtatorit (2002)
Festivali i Filmit 9/11 (2005)
Të bësh biznes në Kosovë, Dokumentar për USAID-in dhe Ministrinë e Tregëtisë dhe Industrisë (2005)
Festivali i filmit 9/11 (2006)
Filmi artistik Rekrutimi  në bashkëpunim me IOM (2006)
Festivali i filmit 9/11 (2007)
Festivali i flmit dedikuar 9/11 (2008)
Filmi artistik Ama Doren , Zyra Amerikanë në Prishtinë (2008)
Festivali i flmit dedikuar 9/11 (2009)
Festivali i flmit dedikuar 9/11 (2010)

Ngjarjet dhe festimet
Hapja solemne e INTEREUROPA SLOVENIA (2006)
Mbëmja gala për premierën botërore të filmit, Ama Dorën, film i artistik (2007)
Mbëmja gala për premierën botërore të filmit, Koha e kometës film artistik (2008)
Përvjetori i dhjetë i USAID-it në Kosovë , (2009) kampanja e përvjetorit dhe ahengu
Hapja solemne e hapjes së fabrikës Kosovatex (2010)

Të tjera
Videografi/arkivisti zyrtar i misionit të verifikimit të OSBE-së në Kosovë (1998)
Zyra Amerikane në Prishtnë – Vizita e teatit La MaMa në Kosovë (2007)
<- PRAPA - FILMAT ->