KAMPANJAT DHE PROJEKTET

FILMAT
Përvec shumë rekamave televizive dhe dokumentarëve promocionalë të reshtuar më lartë, puna jonë përfshinë edhe filma dhe filma të shkurtër, shumë prej të cilëve kanë fitur cmim në festivale internacionale të filmave:
2001
Guerreros, partner local i Warner Bros. për filmin artistik
2003
Kosova 9/11, Fitues filmi shkurtër më i mirë, Cmimi i jurisë, Cmimi i mediave, 2003 Tirana International Film Festival
Denis Profeti, fitues në Festivalin e filmit dedikuar 9/11
Welcome
Na Ishte Njehere nje Dhembje e Perbashket
2004
Weapons at Hand
2005
Apostrof
Kush e Sheh Zemerohet
Faqja e Parafundit
Green Card, fitues në Festivalin e filmit dedikuar 9/11
Teatri i Kukullave
Bislimi

Koleksionisti
2006
Rekrutimi
112
Tatita
Kam Nevojë Per Ty
Sakica
Rasti Urgjent
Suxhuk Open
UN Kosova, fitues në Festivalin e filmit dedikuar 9/11
Jeta e Dyfishtë


<- PRAPA - FILMAT ->