LOTARIA KOMBËTARE E KOSOVËS

   

Kur llotaria kombëtare ri-filloi në Kosovë, PrishtinaFILM e bëri atë sërisht të famshme duke u treguar njërzve që ata mund të fitojnë. Kjo u bë me anë të reklamave televizive, posterëve, billbordave si dhe tërheqjen e vëmendjes më një grafikë të re për kampanjën cdo javë për më shumë së dy vite me radhë.