STAFI

 

Blerim Gjoci
Blerim Gjoci, eshte nje nga artistet me te suksesshem ne Kosove.Ne krijimtarine e tij artistike eshte nje opus i gjere, si ne teater - 16 role kryesore, fitues icmimit Aleksander Moisiu, poashtu edhe ne film, qe nga rolet ne Warner Bros e deri tek nominimet dhe tepihu i Kuq ne Festivalin e Venecias dhe deri tani kur eshte duke zhvilluar tri projekte te medha kinematografike dhe disa fushata marketingu. Themelues i Prishtina FILM, 911dedication Festival dhe ne fund The Group, poashtu nje nga lideret ne fushen e PR dhe Marketingut. Disa nga Fushatat me te medha ne vend jane te konceptuara dhe disenjuara nga ai. Fushata e madhe, "Eja ne Evrope", zgjedhjet per kuvend te Kosoves dhe zgjedhjet Komunale, Pervjetore te endesishme si ai i USAID dhe hapje te medha si ai i InterEuropa, BMW, apoKosovatex /Red and Black, dhe se fundi Regjistrimi i popullates 2011-Une jam Ketu, te gjitha keto jane te idejuara dhe implementuara nga z.Gjoci dhe grupi i tij kreativ.

 
 

AJ Rei-Perrine
AJ Rei-Perrine filloi karrierën në Kosovë si diplomateAmerikane në vitin 2006, duke raportuar drejperdrejte dhe duke analizuar tere procesin e pavaresise per Stejt Departament, si dhe duke formesuar dhe avokuar nje spekter te gjere te interesave politike. Ajo gjithashtu ka shërbyer si zëvendës-konsull në Ambasadën Amerikane në Buenos Aires, Argjentinë, ka bërë përgatitjen e fjalimeve, ka marre vendime mbi pasaportat dhe vizat sipas Konventës së Vienës së vitit 1961. Znj. Rei-Perrine ka doktorature Juridike në Universitetin e Uashingtonit si dhe është e diplomuar në Shkenca Politike nga Universteti Vassar. Ajo është nga Seattle.

 
 

Lumbardh Kukaj | Managjer i Financave

Koha është para, prandaj nëse dëshironi që punët të kryhen në mënyrën më të shpejtë të mundshme, Lumbardhi është më i shpejti. Aj është pjesë e The Group më gjatë se kushdo tjetër.

 

 

>