KAMPANJA PĖR SHĖRBIMET POSTARE| VALA 900

 

Pas luftës, shëbmet postare në Kosvë nuk mund të operonin për shkak të mungesës së kodit postar internacional. Kur Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK) e zgjedhi problemin përmes një marrëveshjeje për të bërë dërgesat postare përmes Zvicrës, PrishtinaFILM krijoi fushatën e informimit publik për të informuar qytetarët se si të bëhen dhe mirren dërgesat.

PrishtinaFILM ka krijuar fushatën e parë të marketingut për VALA 900, duke i prezantuar kështu Kosovës kompaninë dhe shërbimet e saj. Ne kemi dizajnuar dhe prodhuar reklama televizive, posterë, billborda si dhe kemi dizajnuar kartelat e numrave të Valës dhe kartelat ri-mbushëse, dizajn  i cili edhe sot përdoret nga Vala.